Participa en el concurs “La infermera, la teva aliada per deixar de fumar!"


 
 
12/04/2018 · Lleida
 

 

El Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya (CCIIC), a través de la seva Comissió de Tabaquisme, posa en marxa un concurs per a les infermeres i infermers i els estudiants d’infermeria de Catalunya per fomentar la tasca de les infermeres en la deshabituació tabàquica de la ciutadania.

 

El concurs, actiu des del 16 d’abril fins el 15 de juny, fa una crida a les infermeres i els estudiants per a que comparteixin a través de les xarxes socials o via correu electrònic contingut en diferents formats relacionats a les intervencions que fan les infermeres en la prevenció del tabaquisme o en el procés de deshabituació del tabac.

 

L’objectiu de la campanya, com totes les accions que el CCIIC està desenvolupant els últims anys, és doble: posar en valor la tasca de les infermeres en la deshabituació tabàquica i donar-la a conèixer a la població en general i conscienciar a les pròpies infermeres de la importància d’aquesta funció a fi que la tinguin present en el seu dia a dia.

 

La infermera, per la seva proximitat amb les persones en qualsevol dels àmbits en els que treballa, és un agent ideal per gestionar i realitzar un acompanyament per aquelles que volen deixar de fumar.

 

El Consell va impulsar fa tres anys el Manifest sobre el control del tabaquisme i posteriorment ha realitzat campanyes de conscienciació a través de les xarxes socials i que han estat incloses en els materials que acompanyen la “Setmana sense Fum”. Una campanya d’àmbit nacional que es du a terme anualment cada mes de maig, amb la col·laboració del CCIIIC com a membre organitzador junt amb una vintena d’entitats de salut.

 

Com participar?

 

El concurs consisteix a compartir una imatge, un vídeo, una frase o pensament, una experiència o aprenentatge, un repte, un desig relacionat amb la feina d’acompanyar a les persones a deixar el tabac. S’accepten participacions en format escrit o audiovisual i que el participant haurà de compartir com millor li convingui, ja sigui enviant-ho per correu electrònic a comunicacio@coib.cat o compartint-ho als seus perfils de Facebook, Twitter o Instagram amb l’etiqueta #Infermerescontraeltabac.

 

Tot el contingut rebut o en el que consti aquest hashtag serà compartit i/o publicat al perfil d’Instagram de la campanya: @deixadefumar i guanyarà el post que aconsegueixi més likes des del perfil de la campanya.


El guanyador o guanyadora serà obsequiat amb una tarja regal per valor de 200€ d’una empresa de venda de material esportiu.

 

BASES

 

 1. Organitzador

 

Aquest concurs està organitzat pel Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya, amb domicili social al carrer Rosselló 229, 4a. Barcelona, amb CIF V08904989

 

Adreça de contacte general: consell@codinf.org

Adreça de contacte per aquest concurs: comunicacio@coib.cat

 

 1. Dates d’inici i fi de la iniciativa

 

El concurs s’iniciarà a data 16 d’abril i es tancarà el 15 de juny de 2018. Els participants podran fer aportacions fins al dia de tancament a les 12 h.

 

 1. Mecànica de la promoció i requisits de participació

 

En el concurs hi podran participar infermeres i infermers de Catalunya, i estudiants d’infermeria de Catalunya (en cas que el guanyador del concurs sigui un estudiant s’haurà d’acreditar la seva pertinença a una escola d’infermeria de Catalunya).

 

S’admetrà aportacions de la ciutadania i es compartirà en el perfil a Instagram de la campanya però en cap cas optaran al premi.

 

El concurs consisteix a compartir una imatge, un vídeo, una frase o pensament, una experiència o aprenentatge, un repte, un desig relacionat amb la feina d’acompanyar a les persones a deixar el tabac. S’accepten participacions en format escrit o audiovisual i que el participant haurà de compartir com millor li convingui:

 

- Enviant-ho per correu electrònic a comunicacio@coib.cat posant a l’assumpte el text “Deixar de fumar”

- Compartint-ho als seus perfils a Facebook, Twitter o Instagram amb l’etiqueta #Infermerescontraeltabaquisme sempre que el perfil o la publicació estiguin configurats per a la visualització pública. En cas de no ser així, no es podrà visualitzar ni incloure al concurs i s’haurà de ser enviat per correu electrònic.

 

Tot el contingut rebut serà compartit i/o publicat al perfil d’Instagram de la campanya @deixadefumar. En el cas del material rebut per correu amb el nom del participant indicat a la imatge.

 

La dinàmica del concurs consisteix a:

 

 1. Enviar o publicar el document en els diversos formats acceptats que es vol compartir
 2. Aconseguir el màxim de “m’agrada” al post d’Instagram que publiqui el perfil del concurs.
 3. El guanyador / a serà el post amb més “m’agrada” al perfil @deixadefumar. No es tindran en compte el nombre de “m’agrada” fets a la fotografia fora del perfil. Només hi haurà un guanyador/a. En cas que el post més votat fos d’una persona no infermera ni estudiant d’infermeria, es passaria a premiar el següent post amb més “m’agrada”.

 

El fet de participar inclou l’acceptació que s’autoritza al Consell a compartir les aportacions enviades i/o compartides i el nom de la persona o nom d’usuari al perfil d’Instagram de la campanya i al llibret divulgatiu que es produirà per donar a conèixer la campanya.

 

En cas de no voler ser inclòs en el llibret divulgatiu, cal que la persona ho notifiqui al correu comunicacio@coib.cat.

 

 1. Data de notificació del guanyador/a del concurs

 

El guanyador/a del concurs serà notificat el 21 de juny.

 

 1. Valor i tipus de premi

 

El premi del concurs serà una tarja-regal de Decathlon amb un valor de 200 euros.

 

 1. Post o comentaris

 

A les publicacions del perfil de la campanya a Instagram no s’admetran comentaris irrespectuosos, ofensius, injuriosos, discriminatoris ni aquells que estiguin orientats a desqualificar altres participants.

 

 1. Protecció de dades de caràcter personal

 

L’organitzador del concurs no farà ús de les dades personals rebudes via correu electrònic per cap altre ús que no sigui vinculat amb aquesta acció ni es cediran a tercers.

 

 1. Contacte i reclamacions

 

Els participants podran contactar amb l’organitzador a través del correu electrònic comunicacio@coib.cat per facilitar qualsevol dubte o reclamació.

 

 1. Acceptació de les bases

 

Els usuaris de Twitter, Facebook, Instagram i els participants a través del correu electrònic acceptaran aquestes bases legals pel fet de participar en el concurs.