AMA sorteja un ‘smart watch’ entre les infermeres del COILL que han contractat la seva pòlissa de vehicles durant la campanya

Dijous 11 de novembre, es va celebrar el sorteig entre totes les participants en la campanya d’assegurances de vehicles, adreçada en exclusiva a les infermeres col·legiades del COILL, organitzada per l’asseguradora AMA Agrupación Mutual Aseguradora. La campanya, que ha tingut una durada de quatre mesos i es va donar per acabada el passat 2 de novembre, oferia pòlisses per a vehicles, amb descomptes addicionals sobre els preus especials que ja gaudeixen les Infermeres de Lleida.

Com a premi, la companyia ha realitzat un sorteig d’un ‘smartwatch’ (rellotge intel·ligent) entre les col·legiades que han formalitzat una nova pòlissa pel seu turisme. El sorteig ha tingut lloc a la seu col·legial i s’ha realitzat en presència del director de l’oficina d’AMA a Lleida, Genís Belchi; i el secretari del COILL, Miquel Àngel Calderó. Ens el pròxims dies, es notificarà el premi al guanyador/a mitjançant correu electrònic que disposarà de 5 dies naturals per contestar la notificació, acceptant el premi.

Cal destacar que, en total, prop d’una trentena de col·legiades s’hi han interessat en la promoció i han cursat la sol·licitud de pressupost, motiu pel qual també han estat obsequiades amb un rellotge d’infermeria o una cartera, gentilesa d’AMA.

AMA Agrupación Mutual Aseguradora

El COILL té contractada una assegurança de responsabilitat civil que cobreix totes les activitats pròpies de la Infermeria davant els possibles requeriments als professionals col·legiats, tant en l’àmbit civil com penal; i per un import per sinistre, any i assegurat de 3.500.000 euros. Aquesta assegurança, de caràcter anual, està contractada amb AMA Agrupación Mutual Aseguradora que, a més, ofereix tot tipus d’assegurances –professionals i particulars– a preus avantatjosos per a les col·legiades. Podeu consultar el catàleg de serveis a www.amaseguros.com o adreçar-vos a l’oficina local de Lleida, situada al Passeig de Ronda, 175-177. Si ho desitgeu, podeu demanar cita prèvia, trucant al 973 22 47 83.

 

 

No Events on The List at This Time

Menú

X