Curs obert a la ciutadania sobre com enfrontar-se al tabaquisme

La formació és online i gratuïta a través de la plataforma SalusLife

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Lleida (COILL) conscient que el tabaquisme és un dels problemes de Salut Pública més rellevants i, tenint en compte l’important paper que tenen les infermeres, tant en la prevenció com en la deshabituació tabàquica, ofereix la possibilitat de realitzar un curs online gratuït sobre aquest tema, tenint en compte a més que les infermeres són referents per a la ciutadania en aquesta àrea, especialment en l’atenció primària, on desenvolupen les seves competències professionals sobre aquesta problemàtica.

Així doncs, el 31 de maig i coincidint amb el Dia Mundial Sense Tabac, s’inicia el curs dirigit a la ciutadania en general “Tabac: Prevenció i deshabituació” per poder deixar l’adicció al tabac o prevenir-la. Tothom que estigui interessat pot realitzar aquesta formació online que finalitzarà el 30 de juny i que serà impartida per la psicòloga experta en addiccions Laia Rodríguez-Cintas.

Inscripció  Curs Tabac: Prevenció i Deshabituació

Contingut del Curs

Tema 1. Introducció i conceptes bàsics.
Tema 2. Factors de protecció i risc.
Tema 3. Els mecanismes d’addicció i efectes positius i nocius.
Tema 4. Tipus de consums. Signes de alerta.
Tema 5. Estratègia de prevenció.
Tema 6. Intervencions terapèutiques.
Tema 7. Claus del consum de tabac en diferents grups poblacionals.

L’aprenentatge es fa a través de píndoles audiovisuals breus. El curs inclou un manual en pdf, 23 vídeos i podcast. S’ofereix també la possibilitat a empreses i centres educatius de realitzar aquesta formació per treballadors i alumnes. Només cal posar-se en contacte a través de l’email info@salusplay.com

 

No Events on The List at This Time

Menú

X