Conferència Magistral “La maternitat programada” per les Llevadores lleidatanes

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Lleida clou el Curs sobre Infertilitat que ha durat quatre setmanes

Amb la Conferència Magistral “La maternitat programada”, a càrrec del doctor Carlos García-Ochoa del Fresno, clou avui el curs sobre Infertilitat que les Llevadores del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Lleida (COILL) van iniciar el dimarts, dia 5 de febrer, i que s’ha prolongat durant tres dimarts més. García-Ochoa és uròleg, andròleg i especialista en Laboratori de Reproducció Assistida; i fundador de la Clínica CEFIVA.

Amb aquest curs d’infertilitat les professionals s’han preparat per a analitzar i acompanyar l’impacte que aquesta qüestió té en la parella. L’objectiu ha estat adquirir els coneixements bàsics per detectar problemes i orientar les usuàries en la recerca d’una possible solució.

La formació ha anat a càrrec de diferents professionals que han abordat qüestions sobre les causes femenines i masculines de l’esterilitat i les proves de diagnosi; s’ha parlat també dels límits biològics de la fertilitat, els tractaments hormonals o les tècniques de reproducció i les complicacions que hi poden haver. Altres temes han estat l’equilibri emocional en la parella infèrtil, els aspectes ètics i legals de la Reproducció Assistida, l’ús de l’acupuntura i la influència de la nutrició i l’estil de vida en el procés i el paper de la infermeria en una clínica de reproducció assistida.

El curs, celebrat a la seu del COILL, ha comptat amb la participació dels ginecòlegs Jaume Tarazona, Marta Canals, Andrés Hernáiz i Carlos Godino. Altres professionals que han impartit coneixements han estat els uròlegs i andròlegs, Ramon Bordalba i Carlos García-Ochoa; la infermera especialitzada en acupuntura Isabel Loizu; la nutricionista Naila Martínez; el psicòleg Àlex Palau, la biòloga i màster en embriologia Sònia Gili, l’infermer i doctor en ginecologia Jordi Cortada i la gerent de FIV Lleida, Montserrat Echauz.

La formació anirà a càrrec de diferents professionals que abordaran qüestions sobre les causes femenines i masculines de l’esterilitat i les proves de diagnosi; es parlarà també dels límits biològics de la fertilitat, els tractaments hormonals o les tècniques de reproducció i les complicacions que hi poden haver. Altres temes seran l’equilibri emocional en la parella infèrtil, els aspectes ètics i legals de la Reproducció Assistida, l’ús de l’acupuntura i la influència de la nutrició i l’estil de vida en el procés i el paper de la infermeria en una clínica de reproducció assistida.

El curs, que seguirà els dies 12, 19 i 26 de febrer a la seu del COILL del Paer Casanoves, comptarà amb la participació dels ginecòlegs Jaume Tarazona, Marta Canals, Andrés Hernáiz i Carlos Godino. Altres professionals que impartiran coneixements són els uròlegs i andròlegs, Ramon Bordalba i Carlos García-Ochoa; la infermera especialitzada en acupuntura Isable Loizu; la nutricionista Naila Martínez; el psicòleg Àlex Palau, la biòloga i màster en embriologia Sònia Gili, l’infermer i doctor en ginecologia Jordi Cortada i la gerent de FIV Lleida, Montserrat Echauz.

No Events on The List at This Time

Menú

X