Prorrogats fins al 29 de maig, la presentació de treballs als Premis i Beca del COILL 2020

El Col·legi destina 10.000 euros per fer recerca en l’Any Internacional de la Infermera i la Llevadora

Amb motiu de la crisi del COVID19, l’entitat amplia el termini de presentació dels treballs del XXVIIIè premi Josep M. Camps i Balagué d’investigació d’Infermeria i la X Beca al Millor Projecte de Recerca Infermera

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Lleida (COILL) segueix amb la seva aposta per la recerca en infermeria i destina aquest 2020 –declarat Any Internacional de la Infermera i la Llevadora, per l’Organització Mundial de la Salut (OMS)– gairebé 10.000 euros a aquest propòsit. Per aquest motiu, l’entitat col·legial ha convocat el XXVIIIè Premi Josep M. Camps i Balagué d’investigació d’Infermeria, un guardó que premiarà els tres millors treballs presentats amb 1.800 euros i la inscripció al “XXIV Encuentro Internacional de Investigación en Cuidados” que se celebra a Pamplona aquest novembre; pel primer premi. El segon premi és de 1.200 euros i, el tercer de 300 euros. Per participar en la convocatòria s’ha d’estar col·legiat al COILL i l’autor o autora principal ha de ser, a més, infermer o infermera. Els treballs presentats han d’estar relacionats amb qualsevol camp de la infermeria i no pot haver estat publicat o presentat en cap congrés en cap format. Amb motiu de la crisi sanitària del COVID19, el termini de presentació dels treballs s’amplia al 29 de maig i els premis, que poden declarar-se deserts, es lliuraran en el transcurs de la Diada de la Infermeria que organitza el COILL anualment.

Ambdues convocatòries de recerca s’inclouen en el Pla d’Acció que el COILL ha elaborat per visibilitzar i posar en valor la tasca de les Infermeres de Lleida en l’àmbit local, estatal i, també, internacional; estratègia desenvolupada en el marc de la campanya Nursing Now®, realitzada en col·laboració amb el Consell internacional d’Infermeres i l’Organització Mundial de la Salut. 

Pel que fa a la X Beca al Millor Projecte de Recerca Infermera, dotada amb 6.000 euros, es premiarà un projecte liderat per un investigador o investigadora adscrita al COILL i s’haurà de dur a terme en un any i mig. Cal que el 75% dels autors o autores siguin infermeres col·legiades a Lleida (requisit imprescindible per l’investigador/a principal) i, per tal de fer un seguiment al projecte, el col·legi assignarà una supervisió experta en la matèria i en metodologia científica. Les propostes es poden presentar també fins al 24 d’abril i el guanyador de la beca es farà públic durant la celebració del dia de la infermeria.

Bases XXVIIIè PREMI JOSEP M. CAMPS I BALAGUÉ D’INVESTIGACIÓ D’INFERMERIA DE LLEIDA

Bases BECA 2020 AL MILLOR PROJECTE DE RECERCA INFERMERA DE LLEIDA (Editor CVN FIS / Model SOL·LICITUD)

No Events on The List at This Time

Menú

X