El teatre de l’Escorxador programa ‘Mort de riure’, amb entrada bonificada per a les infermeres

El Teatre Municipal de l’Escorxador, com a deferència al sobre esforç emocional i físic que ha ocasionat la pandèmia entre les infermeres i resta de sanitaris, ha programat l’espectacle “Mort de Riure”, reservant part de les entrades per als professionals de la salut a un preu bonificat de 6 euros.

Així doncs, els dies 15 i 16 d’octubre, a les 20h, la plaça de les Comèdies (davant de la Catedral Nova) acollirà les dues sessions d’aquesta obra de ‘Cia Los Galindos’ (Premi Nacional de Cultura 2016), que és una farsa irreverent en què “el riure i el divertiment són el motor de l’espectacle” per incomodar i divertir parlant de la justícia i la mort.

Mercè Porté, presidenta del COILL, ha volgut agrair el gest, “que ens ofereix l’oportunitat de relacionar-nos en un medi amable i sanador, com és la cultura”.

Porté ha tingut paraules també per als programadors, tècnics, intèrprets i persones, en general, que es dediquen a la producció i promoció de la cultura, dient que “les infermeres i, penso que la població en general, tenim un deute històric amb les persones que feu cultura. La música, el teatre, el cinema, els llibres… han esmorteït gran part dels mals que ens han assetjat durant aquests mesos. Aquesta dimensió màgica en què us moveu, també ha salvat moltes vides”.

 

COM ACONSEGUIR L’ENTRADA BONIFICADA

Per adquirir l’entrada, cal anar a la taquilla del Teatre de La Llotja (Av Tortosa s/n) i identificar-se com a infermera o infermer col·legiat, amb el carnet del COILL. Les entrades amb bonificació (6€) són limitades i s’assignaran per rigorós ordre d’adquisició. En el cas que s’exhaureixin, es pot optar per l’entrada de públic en general (12€), sempre que hi hagi disponibilitat.

Horari taquilla La Llotja:

Matí: de dilluns a divendres de 17.00 a 20.00 h.

Tarda: dimarts, dimecres i dijous d’11.00 h a 13.00 h.

La promoció és limitada i fins a exhaurir existències (25 entrades per sessió).

L’ARGUMENT

Tres pallassos s’enfronten a un conflicte inesperat. Una persona del públic ha mort de riure durant l’espectacle precedent. Què faran? La justícia els farà costat, trobaran una solució o hauran de ser condemnats? Melon, Rossinyol i Mardi us necessiten per contagiar optimisme i atiar l’esperit crític. Només us arrisqueu a morir de riure.

 

octubre

14juny(juny 14)09:2922oct.(oct. 22)09:2920a Edició del Premi de Recerca d'Atenció Sociosanitària. Termini 22 d'octubre

Menú

X