La consulta sobre sexualitat, liderada per llevadores de Lleida, obre cada dijous a la tarda de 16 a 19 h al CAP Onze de Setembre

Porta per nom Tarda Jove i també obre sense cita prèvia un cop per setmana als CAP Mollerussa, Tàrrega, Cervera i Balaguer

La Tarda Jove ―la consulta de l’ASSIR Lleida sobre sexualitat, informació i acompanyament dirigida a joves d’entre 15 i 25 anys― obre cada dijous a la tarda,de 16 a 19 hores, al CAP Onze de Setembre de Lleida i no cal demanar cita prèvia per anar-hi. La mateixa consulta també obre sense cita prèvia als centres d’atenció primària Mollerussa (dilluns de 18 a 20 h), Tàrrega (dilluns de 17 a 18 h), Cervera (dijous de 16 a 17 h) i Balaguer (dilluns de 16 a 17 h).

La consulta, liderada per llevadores, és completament confidencial i té com a objectiu oferir als joves i adolescents l’oportunitat de parlar sobre sexualitat, mètodes anticonceptius, menstruació, infeccions de transmissió sexual, anticoncepció d’emergència i d’aclarir-los qualsevol dubte perquè visquin la sexualitat d’una forma lliure, responsable i saludable. Els joves poden anar-hi sols o acompanyats de la parella, la família o els amics i amigues, sense necessitat de demanar cita prèvia. També hi ha un servei d’atenció telefònica (634689624).

El servei de la Tarda Jove es va posar en marxa l’any 2018 i des de llavors ha atès uns 200 usuaris i usuàries cada any, la majoria noies, ja sigui presencialment o per via telefònica durant els mesos de la pandèmia. El principal motiu de visita ha estat demanar informació sobre mètodes anticonceptius.

 

Fotografia ©Missatges

No Events on The List at This Time

Menú

X