Les Infermeres de Lleida demanen la donació d’estocs de material de protecció per als centres assistencials

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Lleida (COILL) dirigeix la campanya de recollida, principalment, a empreses i professionals que per tancament o baixa productivitat tenen excedents i/o estocs de material sanitari en els seus magatzems i vulguin cedir-lo als centres assistencials de Lleida on es té cura de col·lectius especialment vulnerables.

A la campanya de Promoció de la Salut i la Borsa d’Infermeres Voluntàries, les Infermeres de Lleida hi afegeixen ara una altra iniciativa amb una campanya de Recollida Material de Protecció per a Centres Assistencials.

La convocatòria s’adreça, principalment, a empreses i professionals que amb motiu de la crisi sanitària del COVID19 han hagut de tancar i/o han reduït l’activitat i tenen estocs i/o excedents de materials de protecció que és d’utilitat per al personal i usuaris/es d’aquest tipus de centres.

“Són d’utilitat les mascaretes, guants, gels desinfectants, bates, peücs… que puguin utilitzar les clíniques dentals, podòlegs, pintors, centres d’estètica, empreses veterinàries, laboratoris químics o indústries agroalimentàries, per exemple. Qualsevol equipació o material que pugui actuar com a barrera contra les infeccions o maximitzi la higiene de persones i instal·lacions”, ha explicat Lourdes Terés, vocal de la Junta de Govern del COILL.

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Lleida (COILL) està realitzant una prospecció de necessitats en aquests centres dedicats a l’atenció de col·lectius especials en els que “pel perfil dels usuaris/es –demències, capacitats diferents, gent gran o persones amb alta dependència–, a vegades, és molt difícil seguir les normes bàsiques de contenció. Això els fa encara més vulnerables a aquest coronavirus que té un índex de risc de contagi molt alt”, ha explicat Terés.

COM COL·LABORAR-HI

Per adherir-se a la campanya, cal contactar amb coill@coill.org i indicar la relació de material disponible, el nom i telèfon de contacte. El COILL organitza la recollida i dipòsit de material i coordina la distribució als centres assistencials, segons les necessitats documentades.

ALGUNS DELS CENTRES QUE HAN REBUT MATERIAL

Serveis Municipals d’Atenció a les Persones de l’Ajuntament de Lleida

Residència L’Anunciata (Juneda)

Mentalia (Lleida)

Residència Verge de Montserrat (Lleida)

Residència de Gent Gran Bona Estada (Almenar)

Residència d’Avis Vall d’Àger (Àger)

Residència Bell-lloc d’Urgell

Residència L’Onada Les Garrigues (Borges Blanques)

Fundació Ilersis

Can Jaques (Mollerussa) i Llar Santa Anna (Castell del Remei)

Residència Sènior (Bellvís)

ALGUNES DE LES DONACIONS REBUDES

Institut Dental Ilerdent

Marina Rulló. Centre d’Estètica Rame
MON Equip. Perruquers
Prodontologic
iLab-17. Grup Ilerdent


Texere GB Grup, amb la col·laboració de Toldos Torrente

Pèl & Art Perruquers (Lleida)
Taller Restaura la Moto (Lleida)

Irriga (Lleida)

Omplim Magatzems / Cosim X Tothom

Farmàcia de Dalt

Col·legi Oficial de Farmacèutics de Lleida

1 comentari.

Els comentaris estan tancats.

No Events on The List at This Time

Menú

X