Lleida incorpora tretze infermeres residents a hospitals i CAP per cursar l’especialitat

El COILL celebra una sessió orientativa i posa el col·legi a disposició de les IIR, durant la seva formació.
Les especialitats infermeres triades són Familiar i Comunitària, Obstetricoginecològica, Salut mental i, per primera vegada, Geriatria.

Lleida dóna la benvinguda a tretze infermeres internes residents (IIR) que s’incorporen a la regió sanitària i que, durant els pròxims dos anys, seguiran el pla de formació pràctica específic als hospitals universitaris Arnau de Vilanova (HUAV) i Santa Maria (HUSM) i a Centres d’Atenció Primària (CAP).

És per això que el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Lleida (COILL) ha organitzat avui, 2 de juny, una sessió informativa on Annabel Fernández, vocal llevadora de la corporació, ha posat a disposició de les residents de primer any l’estructura i els recursos col·legials per acompanyar-les en el període formatiu i han bescanviat opinions sobre els reptes i problemàtiques que enfronten habitualment les IIR i, també, sobre la motivació que les ha dut a triar Lleida com a destinació per a la seva residència.

Per especialitats infermeres, val a dir que la més demandada ha estat la de Familiar i Comunitària, amb sis incorporacions, seguida de l’Obstetricoginecològica i la de Salut mental, que sumen tres residents cadascuna. Com a novetat, Lleida comptarà per primera vegada amb una resident d’Infermeria Geriàtrica.

L’acte institucional de benvinguda a infermeres i metges residents, va tenir lloc el passat 31 de maig a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova (HUAV) i va comptar amb la participació de residents en actiu, com a amfitrions. El gerent de la Regió Sanitària de Lleida, Josep Pifarré; el director mèdic de l’HUAV, José Manuel Porcel; la directora de l’Atenció Primària Lleida, Pilar Vaqué; la directora d’Infermeria de l’HUAV, Pilar Ibars; la cap d’estudis de l’HUAV, Sílvia Bielsa; el cap d’estudis d’Atenció Familiar i Comunitària de Lleida, Josep Montserrat; el director de l’Institut de Recerca Biomèdica IRBLleida, Diego Arango; i la cap d’Àrea de Desenvolupament Professional de la Direcció d’Atenció Primària de Lleida, Marta Ortega; van presidir l’acte.

Residents d’Infermeria 2022 a Lleida, per especialitats

6 Infermeria Familiar i Comunitària
3 Infermeria Obstètrica-ginecològica
3 Infermeria de Salut mental
1 Infermeria Geriàtrica

No Events on The List at This Time

Menú

X