#llibre: Olga Navarro i Vanessa Ibáñez destapen les seves ‘Enfermeras invisibles’ al COILL

Presentació i signatura de llibres a la seu col·legial.

Qui va ser la infermera que va salvar la vida de dos mil cinc-cents nens i nenes jueus del gueto de Varsòvia? Quina és la història de la dona que va inventar i patentar la xeringa que es pot utilitzar amb una sola mà? O la que va dissenyar el portabebès i la motxilla d’oxigen portàtil? Coneixes la història de la dona que va encapçalar la primera campanya mundial de vacunació?

I així, fins a catorze relats de superació, grans descobriments científics i aventura recapitulats en el llibre ‘Enfermeras invisibles’, que s’han presentat avui 28 d’octubre, a la seu de Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Lleida (COILL), de la mà de les seves autores Olga Navarro Martínez i Vanessa Ibáñez del Valle que també han signat exemplars.

En aquesta segona edició (Penguin Random House, Pla B) –la primera es va finançar mitjançant una campanya de crowdfunding que va permetre recopilar aquests relats en format per auto impressió– s’ha optat per una versió il·lustrada (Irene Bofill) que acosti les històries a tots els públics de manera amena.

El llibre s’ha pogut adquirir durant la presentació i està disponible al portal digital www.enfermerasinvisibles.com. El seu preu és de 18,90€ en promoció (preu habitual 20,90€). A més, es pot sol·licitar amb signatura de les autores i fins i tot amb dedicatòria personalitzada, si es desitja.

‘ENFERMERAS INVISIBLES’, UN PROJECTE CORAL

Aquest projecte coral neix de la mà de Vanessa Ibáñez i Olga Navarro, que “fa diversos anys vam tenir la gran sort de coincidir com a companyes de treball. Preparant una ponència sobre emprenedoria en Infermeria, l’Olga va descobrir grans referents de la ciència de la cura que no figuraven en els llibres d’història de la Infermeria. Això no podia quedar així i vam decidir explicar les seves històries en format de llibre il·lustrat”.

A més del llibre, el projecte materialitza altres iniciatives com la producció de tèxtils o papereria i els beneficis es reinvertiran en “explicar les històries d’Enfermeras invisibles 2”, puntualitzen les autores.

Ibáñez és doctora en Infermeria, especialista en salut mental i musicoterapeuta, a més de docent i investigadora a la Universitat de València (UV); mentre que Navarro és infermera experta en e-learning i aprenentatge digital, futura pedagoga i doctoranda a la Universitat Politècnica de València (UPV).

 

 

No Events on The List at This Time

Menú

X