Vídeo: “Som infermeres, som poderoses!”

Les infermeres de Lleida clamem a l’uníson el nostre lideratge en salut

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Lleida (COILL) ens unim a la celebració del 12 de maig, Dia Internacional de les Infermeres, i ho fem amb orgull i clamant a l’uníson el nostre lideratge en salut.

Sota el lema únic “Infermeres: una veu per a liderar. Portem el món cap a la salut” i immerses en la pandèmia de la COVID19, les i els professionals de tot el planeta reivindiquem, més que mai, el nostre poder per millorar la salut de les persones; i, en sintonia amb 2020 Any Internacional de la Infermera i de la Llevadora i el moviment mundial Nursing Now®, la nostra capacitat per treballar en xarxa perquè cada avanç en salut que es produeixi en un racó de l’hemisferi, ho sigui també per a la nostra comunitat.

Així doncs, mantinguem el nostre compromís amb les cures i seguim treballant perquè la nostra ciència i la nostra pràctica arribin a les persones i impregnin les Polítiques de Salut de cadascuna de les nostres comunitats, perquè podem canviar les coses: “SOM INFERMERES, SOM PODEROSES”.

No Events on The List at This Time

Menú

X